10-daagse van de Geestelijke Gezondheid in ELZ Noorderkempen

  • 17 augustus 2022

Elk jaar, van 1 tot 10 oktober, wordt het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker gezet. Doel? ‘Mentaal welbevinden’ en ‘psychische kwetsbaarheid’ bespreekbaar maken.

Tijdens deze 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid wordt er afgeteld naar 10 oktober: de internationale dag van de geestelijke gezondheid! Ook wij, als Eerstelijnszone Noorderkempen, doen mee om samen een Warme Noorderkempen te worden. Zo voelt elke bewoner zich ondersteunt en versterkt. Kom zeker naar het lanceringsmoment van de Warme Noorderkempen op 1 oktober! 

Dit jaar staat de 10-daagse in het teken van ‘Kracht’. We hebben allemaal de mogelijkheid om te groeien, talenten te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen. 

Ontdek je kracht tijdens 1 van onze workshops: leer loslaten, vind je geluk in elk klein (drie)hoekje, kom te weten hoe je kan herstellen van een burn-out of ga voor een andere inspirerende workshop! De meeste activiteiten worden gratis aangeboden. Wacht niet te lang met inschrijven want voor sommige sessies zijn de plaatsen beperkt.