Bedankt voor de vele helpende handen in de vaccinatiecampagne in Eerstelijnszone ZORA

  • 24 september 2021

Bedankt aan alle vrijwilligers en medewerkers van de lokale besturen en vaccinatiecentrum ZORA (Lint) voor hun ongelooflijke prestatie en het waanzinnig groot engagement! Met een vaccinatiegraad van 93,01% zitten we boven het gemiddelde in Vlaanderen. Applaus dus voor iedereen die dit mee mogelijk maakte en alle inwoners van de ZORA gemeenten! 

Groot bedankingsfeest voor vrijwilligers vaccinatiecentrum ZORA

Gisteren werden de vrijwilligers van vaccinatiecentrum ZORA uitgebreid bedankt. In totaal hadden zo’n 1900 mensen zich opgegeven om het medisch en niet-medisch team te versterken. Meer dan 675 van die vrijwilligers werden ook effectief ingeschakeld in het vaccinatiegebeuren in onze eerstelijnszone. Zij zorgden er samen voor dat 93,01% (12-plussers, minimum 1 prik, excl. Borsbeek) van de ZORA-bevolking het voorbije halfjaar gevaccineerd werd. Het vaccineren in ELZZORA mag gerust een succesverhaal genoemd worden, en dat was niet gelukt zonder de vrijwillige inzet van die honderden mensen.

Maandenlang gaven ze alles wat ze in hun mars hadden, alsof ze nooit iets anders gedaan hadden. Mensen die in Lint hun prik kwamen halen, werden vanaf het eerste tot het laatste contact met een vrijwilliger met de glimlach verder geholpen.

Een dikke merci!

Klik hier voor de pagina voor vrijwilligers van vaccinatiecentrum ZORA.

Klik hier voor meer informatie over vaccinatiecentrum ZORA.