Bekendmaking project Den Herenput - Een lus van verbinding (Streekmotor23)

  • 2 juni 2021

WIL JIJ MEEWERKEN AAN VERBINDING?

STEUN DAN ONS PROJECT MET EEN GULLE GIFT.

 

Met Beschut Wonen Vlaamse Ardennen hebben wij een dossier ingediend bij #Streekmotor23 (dit streekfonds ondersteunt lokale projecten met focus op het verbinden van mens en omgeving) om van een openbaar pleintje aan Den Herenput te Velzeke een warmmenselijke verbindingsplek te maken.

Met ons project ‘DEN HERENPUT, EEN LUS VAN VERBINDING’ willen wij lokaal inzetten op positieve beeldvorming rond geestelijke gezondheid, sociale cohesie en inclusie, verbinding tussen mensen voorbij de etiketten, verbinding tussen mens en natuur. 

Vorig jaar zijn we gestart met Den Hof van ’t Beugelhof, een project waarbij mensen vanuit verschillende doelgroepen kunnen komen werken en kunnen oogsten in de moestuin, met elkaar kunnen zijn, kunnen praten, kunnen genieten,…

 

Nu we van de stad Zottegem een pleintje dichtgelegen bij onzen Hof mogen bewerken en onderhouden willen we op die manier via een lus Den Hof van ’t Beugelhof met het pleintje aan Den Herenput te Velzeke letterlijk en symbolisch verbinden.

Daar kunnen mensen jong en oud, inwoners van Zottegem en passanten, wandelaars en fietsers, zorggebruikers en mensen uit de buurt elkaar warmmenselijk ontmoeten.

 

Wil jij ons project bij #Streekmotor23, Streekfonds Oost-Vlaanderen, leren kennen en steunen, ga dan snel een kijkje nemen op onze pagina:

https://acties.streekfondsoostvlaanderen.be/project/29669  

Op de blauwe button ‘Steun dit project’ drukken is de eerste stap om ons te steunen. Elke gift is welkom!

Vanaf 40€ en meer ontvang je in het voorjaar 2022 een fiscaal attest. 

Zo zal een gift van bijvoorbeeld 40€ jou uiteindelijk 22€ kosten. En omdat #Streekmotor23, Streekfonds Oost-Vlaanderen, jouw gift voor het project verdubbelt, ontvangt ons project bij een gift van 1€ dan 2€.

 

Bekijk ook zeker de Facebook pagina van Het Beugelhof en Den Hof van ’t Beugelhof!

Stuur deze mail gerust door naar jouw vrienden, familie, collega’s en kennissen of deel het filmpje via sociale media.

 

Hartelijk dank en warme groet,

Team activering Beschut Wonen Vlaamse Ardennen

 

herenput