Bestel nu het pakket “persoonlijk beschermingsmateriaal mei” via ELZ Scheldekracht!

  • 29 april 2020

Sinds de uitbraak van de corona-epidemie ondersteunt Eerstelijnszone (ELZ) Scheldekracht de zorgverleners op de eerste lijn in Wetteren, Wichelen, Laarne, Merelbeke, Melle, Destelbergen, Lochristi en Wachtebeke door hen te voorzien van / toe te leiden naar het aanbod aan persoonlijk beschermingsmateriaal (PBM).

 

 

Pakketten PBM - zelf af te halen

Dankzij de ondersteuning van de openbare besturen binnen Scheldekracht kunnen vanaf 11 mei pakketten PBM besteld worden bij de eerstelijnszone. De pakketten dienen wel zelf afgehaald te worden in Wichelen).

Twee varianten

Het pakket “PBM mei” bestaat uit 2 varianten, enkel op het vlak van maten:

Het pakket “PBM mei – handschoenen M” bestaat uit: 

  • 10 stuks chirurgische mondmaskers 
  • 10 KN95 mondmaskers 
  • 4 overalls, non woven, met kap: maat XL
  • 1 dispenser van 250 stuks handschoenen (nitril, poedervrij): maat M

Het pakket “PBM mei – handschoenen L” bestaat uit:

  • 10 stuks chirurgische mondmaskers 
  • 10 KN95 mondmaskers
  • 4 overalls, non woven, met kap: maat XL
  • 1 dispenser van 250 stuks handschoenen (nitril, poedervrij): maat L

Klik hier voor de productspecificaties.

Eén pakket – ongeacht de maten – wordt u aangeboden voor de prijs van 66,54€

 

Pakket PBM mei - inhoud

Doelstelling ELZ Scheldekracht

ELZ Scheldekracht tracht in hoofdzaak eerstelijnsactoren uit Wetteren, Wichelen, Laarne, Melle, Destelbergen, Merelbeke, Lochristi en Wachtebeke te helpen die niet kunnen rekenen op bevoorrading via de officiële kanalen van toelevering of vanuit de eigen beroepsvereniging of die tijdelijk echt in nood komen. En dit met een focus op individuele zorgverleners en kleinere groepspraktijken.

Wij moedigen iedereen ook aan om vanuit de eigen organisatie tijdig bestellingen te plaatsen. We lijsten potentieel geschikte leveranciers op en kunnen u daarover desgewenst informeren.

Vergeet ook zeker niet het webformulier van de FOD Volksgezondheid in te vullen, om uw nood aan materiaal - ook op dat niveau - kenbaar te maken! Vanuit de FOD wil men daarmee vooral vinger aan de pols houden en niet per se altijd voorzien in materiaal. Maar hoe meer noden daar worden aangetoond, hoe meer men misschien wel ook via die weg in actie zal schieten?

Inzake het rationeel gebruik van mondmaskers vragen wij aan iedereen om dit artikel ook even te lezen.

Wij vragen - met aandrang - om de doelstellingen van deze actie te respecteren en het materiaal alleen aan te kopen voor eigen gebruik en niet door te verkopen.

Bestellen?

Wenst u een pakket “PBM mei” te bestellen? Dat kan u doen via dit formulier. Zo lang de voorraad strekt! 

Opgelet! Een pakket kan slecht afgehaald worden nadat u een bevestigingsemail vanwege Eerstelijnszone Scheldekracht hebt ontvangen en na betaling van het verschuldigde bedrag.