Bevraging psychologen, orthopedagogen, psychiaters, therapeuten, ...

  • 3 september 2020

Beste psycholoog, orthopedagoog, psychiater, therapeut, …

 

Wij dragen uw werk en expertise hoog in het vaandel!

Mogen wij daarom een kwartiertje van uw tijd vragen om volgende vragenlijst in te vullen?

 

Wie zijn wij?


Wij zijn de 3 netwerken geestelijke gezondheidszorg in Oost-Vlaanderen: RADAR (kinderen en jongeren), Het PAKT (Gent – Meetjesland – Vlaamse Ardennen) en ADS (Aalst – Dendermonde – Sint-Niklaas). Elk voorzien we permanentie om professionelen (vnl. uit 0e en 1e lijn) met casusgebonden vragen rond geestelijke gezondheid te oriënteren naar het juiste aanbod. Hiertoe geven we hen een aantal opties van psychologen/therapeuten/diensten met de juiste expertise binnen de gevraagde regio. We geven hier zo goed als mogelijk de wachttijd en kostprijs mee zodat zij bruikbare informatie hebben om met hun cliënt(en) een keuze te maken. Zie alvast de flyer van het Netwerkpunt van RADAR in bijlage.

 

Doorheen de jaren hebben wij een uitgebreide database uitgebouwd om geschikt te kunnen doorverwijzen en oriënteren. Deze proberen we zo goed mogelijk up to date te houden door jullie bij specifieke vragen op te bellen en nuttige informatie aan te passen. Toch zijn we nog steeds op zoek naar meer specifiek aanbod voor bepaalde doelgroepen.

Daarom zouden wij jou willen vragen om even tijd te nemen deze bevraging in te vullen. Je wordt mee opgenomen in onze database en het kan jou nog meer geschikte doorverwijzingen opleveren. Hoe specifieker jij de vragenlijst invult, hoe juister de doorverwijzingen en vragen van ons uit zullen zijn.

Zie het dus gerust als een beetje gratis reclame.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien jullie hierrond nog vragen of opmerkingen hebben.

Stuur deze vragenlijst ook gerust door naar uw collega’s en netwerk!

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EEqfWaSkyEiICHv_Jg6nyAzrDJyZjZ1GhyvHg00Q2_ZURTVTODBFUFhVMTVUWk5VRllEWkJPRkJXUy4u

(De bevraging wordt eind september afgesloten)

 

Vriendelijke groet,

 

Netwerkpunt RADARnetwerkpunt@radar.be

Netwerkpunt Het PAKTnetwerkpunt@pakt.be

Advies en Coaching ADSadvies.coaching@ads.be