Bewegen op verwijzing

BOV

‘Bewegen Op Verwijzing’: beweegcoaching op maat 

Wat is de bedoeling van ‘Bewegen Op Verwijzing’? De 'zittende' Vlaming met een gezondheidsrisico op doktersverwijzing aan het bewegen krijgen. De doorverwezen patiënten krijgen van de beweegcoach een beweegplan op maat: van een dagelijkse fietstocht naar het werk tot een wekelijks dans- of zwemuurtje in de buurt. De coach helpt hen op weg en motiveert hen. Ook de lokale sportverenigingen doen mee aan Bewegen Op Verwijzing. 

Tijdelijke actie: het eerste gesprek is gratis tot en met 31 december 2021.

Daarna geldt volgend voordelig tarief: bij een verhoogde tegemoetkoming kost een kwartier individuele begeleiding € 1. Voor alle anderen kost een kwartier individuele begeleiding € 5. De coach kan helpen met een verduidelijking van je persoonlijk tarief.

Bewegen Op Verwijzing opnieuw met verplichte verwijsbrief

Vanaf 1 september is een verwijsbrief opnieuw verplicht voor de opstart van Bewegen Op Verwijzing. Dankzij een verwijsbrief kan je tegen een lage prijs persoonlijke ondersteuning krijgen. De deelnemers die in de afgelopen periode gestart zijn met een coach, dienen alsnog een verwijsbrief te krijgen via hun huisarts: www.bewegenopverwijzing.be.

In eerstelijnszone Schelde en Leie staan beweegcoaches Veerle, Wouter en Michiel voor jullie klaar:

 

Meer informatie? Neem een kijkje op www.bewegenopverwijzing.be