Centra voor Basiseducatie heten voortaan Ligo

  • 7 mei 2021

Leerpunt in Aalst, Basiseducatie in de Kempen, Open School in Antwerpen... Vanaf vandaag is het overal Ligo. In het filmpje vertellen we er alles over.  

 


 

Ligo is dé leerpartner in basiscompetenties, voor alle laaggeletterde volwassenen die het nodig hebben. Samen met partnerorganisaties ondersteunen we onze cursisten om hun kansen in de samenleving te vergroten. 

Bij de lancering van Ligo zetten we cursisten in de schijnwerpers: Ronny, Tirhas, Mehdi, Evelyne en Ezatullah delen hun verhaal. Het zou mooi zijn als hun eerlijke getuigenissen een deel van de andere 800.000 laaggeletterde volwassenen in Vlaanderen zouden overtuigen om de stap te zetten naar een versterkend traject bij Ligo.

Lees alle getuigenissen hier

 


 

Onze nieuwe naam zal niet meteen overal belletjes doen rinkelen. Dat beseffen we. Mogen we rekenen op jouw hulp om Ligo mee bekend te maken? Een paar suggesties:

  • Vertel over Ligo aan je collega's en je doelpubliek.
  • Volg ons op LinkedIn. We delen er filmpjes en getuigenissen.
  • Maak onze nieuwe naam bekend in jullie nieuwsbrief en andere communicatiekanalen. Krijg je daarvoor graag materiaal? Laat het ons weten en wij bezorgen het.

Bekijk hier de vernieuwde website: http://www.ligo-zovl.be