#daarzorgikmeevoor

  • 2 november 2020

Hoe toon je vandaag het meeste begrip voor onze zorgverleners? Hoe kan je hen écht een hart onder de riem steken en er mee voor zorgen dat ze niet kopje onder gaan? Wanneer het water tot aan de lippen komt, doet applaudisseren of witte lakens hangen jammer genoeg zijn werk niet meer.

 

 

 

Je verantwoordelijkheid nemen en je aan de maatregelen houden doen dat wel: enkel op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat de situatie niet van kwaad naar erger gaat. Voor jezelf, voor elkaar en vooral voor onze zorgverleners. Want ook na deze crisis willen we op hun zorg kunnen blijven rekenen.

Wat kan ik doen?

Toon je engagement en gebruik de Facebook profielfilter, deel de posts met #daarzorgikmeevoor, deel net als Ben Segers, Laura Tesoro, Thomas Vanderveken, An Miller en Filip Peeters jouw persoonlijke video met #daarzorgikmeevoor, print de affiche en hang 'm aan je raam (of op een andere zichtbare plek), ... zo kan jij deze boodschap mee verspreiden!

Vragen of meer info?

Surf naar https://daarzorgikmeevoor.be/ of mail naar info@daarzorgikmeevoor.be

 

#daarzorgikmeevoor is een initiatief van Zorgnet-Icuro, de koepelorganisatie van de Vlaamse algemene ziekenhuizen, initiatieven uit de geestelijke gezondheidszorg en not-for-profit voorzieningen uit de ouderenzorg