De sociale kaart binnen ELZ Scheldekracht

In het kader van een betere interprofessionele samenwerking verzamelt ELZ Scheldekracht in opdracht van de Vlaamse Overheid de contactgegevens van eerstelijns hulp- en zorgverleners werkzaam in Melle, Destelbergen, Merelbeke, Lochristi, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen en Laarne. De contactgegevens van deze disciplines maakt ELZ Scheldekracht bekend op www.desocialekaart.be. We vragen om ook uw gegevens aan ons bekend te maken zodat u kan vermeld worden in de databank.

Sta je zelf nog niet op de sociale kaart of zijn je gegevens niet correct?

Ben je zelf nog niet opgenomen in de databank ? Laat van je horen. 

Bent u werkzaam bij een organisatie en staan uw gegevens nog niet op www.desocialekaart.be of zijn uw gegevens niet correct? Meld dit dan door een e-mail te sturen naar desocialekaart@vlaanderen.be.

Bent een zelfstandig zorgverstrekker en staan uw gegevens nog niet op www.desocialekaart.be? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zorgen er voor dat uw gegevens zo snel mogelijk op  www.desocialekaart.be gepubliceerd worden. Zijn uw gegevens op www.desocialekaart.be niet correct? Meld dit dan door een e-mail te sturen naar info@elzscheldekracht.be.