Delfien Schepens versterkt ons team als HR-manager voor de lokale vaccinatiestrategie!

  • 15 februari 2021

Delfien Schepens versterkt sinds 22 januari 2021 het team van Eerstelijnszone Scheldekracht als HR-manager voor de lokale uitrol van de vaccinatiestrategie in de eerstelijnszone. 

Delfien studeerde af in 2013 als bachelor sociaal werk met afstudeerrichting Personeelswerk. Na een korte vervangingsopdracht op haar stageplaats, Floréac NV, ging ze aan de slag als personeelsmedewerker voor een cateringbedrijf, De Feestarchitect - Christ Schepens BV. Daar groeide ze door tot HR-manager. Een heel uitdagende job binnen het flexibel kader van de evenementenwereld.

 

De coronacrisis hakte hard in op de evenementensector en alle personeelsleden werden verplicht thuis gezet onder 'economische werkloosheid corona'. Als kersverse mama van twee kleine schatten waren de extra maanden met het gezin heel fijn, maar al snel begon het terug te kriebelen om aan de slag te gaan. Ze ging op zoek naar een tijdelijke uitdaging in de zorg- en gezondheidssector om zo haar steentje bij te dragen aan de huidige coronacrisis. In september werd ze aangesteld als triagecoördinator voor de test-en triagecentra te Beervelde en Merelbeke. Een leuke, uitdagende job waarbij ze op korte tijd de structuren van een eerstelijnszone leerde kennen. Toen de personeelsstructuur van de vaccinatiecentra bekend werd en de functie HR-manager naar boven kwam, aarzelde ze geen seconde om haar kandidaat te stellen voor de rol.

Delfien is geboren in Lochristi, waar ze nu samen met haar man aan het bouwen is aan hun droomhuis voor henzelf en hun twee kindjes Marie-lou en Julien. Delfien houdt enorm van het sociaal leven. Ze leeft voor haar gezin, familie, vrienden en leuke feestjes met lekker eten en drank. Terug naar het 'normale leven' en gezellig samen zijn is alles wat ze wil. Laat dat haar grootste drive zijn om haar rol in het vaccinatiegebeuren tot een goed einde te brengen. Dit alles onder het moto: "Samen kunnen we deze uitdaging aan".