digitaal diabetessymposium voor zorgverleners binnen de eerstelijn

  • 27 november 2020

Live is not about waiting for the storm to pass, but to learn how to dance in the rain.   V.Greene

 

Beste Dokter, Apotheker, Kinesist, Ergotherapeut, Psycholoog, diabetesverpleegkundigen, diëtist, podoloog, vroedvrouw, lactatiedeskundige, sociaal werker, bewegingscoach, directie WZC, zorgkundige, kortweg alle multidisciplinaire zorgverleners binnen diabetes care, binnen de eerstelijns,

 

Ieder van u komt vaak in contact met personen met DM en vaak stellen zij u vragen, uiten hun zorgen. Nu in volle corona tijden hebben ze angst, zijn ze vaak onzeker en kan dit soms tot negatieve vluchtreacties leiden.

Als het over de chronische complicaties gaat is er bij de erkenning van de symptomen, diagnose, behandeling, opvolging, coaching, preventie een hele evolutie. Graag willen we u allen dan ook uitnodigen om via ons digitaal platform een update van uw inzichten & kennis te verwezenlijken.

 

Doordat het symposium door de corona crisis nu digitaal doorgaat is dus voor u, als zelfstandige zorgverlener, de kans om deel te nemen, iets wat andere jaren moeilijker lag.

 

  • Het digitaal platform staat online sinds 13 november 2020, maar inschrijven is nog mogelijk via www.diabetessymposium.be. Wilt u een attest bekomen (enkel voor 2020) dan dient u de sessies te bekijken voor 31 december 2020. Het digitaal platform zelf blijft online tot eind april 2021. Inschrijvingen zelf worden afgesloten op 31.1.2021.
  • Enkele dagen na betaling ontvangt u dan via mail (ook spam nakijken) de uitnodiging om via een link uw persoonlijke login aan te maken.
  • ​​​​​​​​​​​​​​Zodra dit in orde is ontvangt u een tweede mail met de login pagina en uw gebruikersnaam.
  • Er bestaat ook de mogelijkheid om via dit platform een vraag te sturen naar de spreker(s).
  • Als u zich inschrijft voor één dag dan krijgt u de kans om alle sessies te bekijken m.a.w. u betaalt voor één dag en kan beide dagen volgen.

 

We hopen alle zelfstandige zorgverleners via deze weg de kans te bieden om de experts binnen diabetes care uit de diverse diabetescentra aan het woord te horen.

 

Met vragen kunt u steeds terecht bij het secretariaat van het NVKVV.

Opgelet: onze kantoren zijn gesloten van 19.12 t.e.m. 3.1.2021.

 

Graag ook verspreiden binnen uw netwerk, uw eerstelijnszone. Dank.

 

Dank voor jullie interesse, zorg goed voor jullie zelf, jullie patiënten en hou de moed erin.

 

Met respect & waardering,

Marleen

 

 

Marleen De Pover

Diabeteseducator

Coördinator diabetessymposium NVKVV

DiaMar Consulent Diabetes Care

GSM: 32(0)497 60 41 18

E-mail: marleen.depover@proximus.be wijzigt marleen.depover@telenet.be

 

 

Marijke Rothier
Algemeen Secretariaat NVKVV

administratie@nvkvv.be   +32 2 737 97 83   Vergote Square 43 1030 Brussel

niet aanwezig op vrijdag