Maatschappelijk verantwoord

Vertrouwen

Vrijheid

Respect

Vaccinatiecentrum Schelde & Leie 

Alle 80-plussers in Vlaanderen kregen de kans om nog voor de zomer een tweede boostervaccin tegen het COVID-19 virus te krijgen. Vaccinatiecentrum Schelde en Leie gaat tijdens de zomer opnieuw in waakstand. In het najaar volgt een nieuwe vaccinatiecampagne waarbij 65-plussers, immuungecompromiteerden en mensen uit de zorgsector aanbevolen worden om een extra booster te nemen. Daarnaast krijgen de 18 tot 65-jarigen ook de mogelijkheid om zich opnieuw te laten vaccineren. 

Voor vragen en inlichtingen kan je terecht bij het callcenter op het nummer 09 381 95 30.

Nieuws

Vrijwilligers / medewerkers gezocht voor de herfstcampagne Covid-19 vaccinatie

Het succes van onze vaccinatiecampagne is afhankelijk van elke vrijwilliger en medewerker om deze tot een goed einde te brengen.

bewegen op verwijzing

Gezocht: Twee Bewegen Op Verwijzing-coaches in ELZ Schelde en Leie

Ben je gebeten om mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen? Wil je graag BOV-coach worden binnen onze eerstelijnszone?

Gezondheids- en welzijnsbevorderend activiteitenoverzicht van de diverse mutualiteiten op maat van jouw patiënten/cliënten

Wist je dat de verschillende mutualiteiten interessante infosessies, workshops, webinars en cursussen organiseren over de meest uiteenlopende gezondheids- en...

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid  - samen veerkrachtig logo

DOE MEE ALS ORGANISATIE AAN DE 10-DAAGSE VAN DE GEESTELIJKE GEZONDHEID!

Tussen 1 en 10 oktober zetten we samen het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker.

Zoek zorgverleners in jouw zone