GEZOCHT: Lokale Field Agent

  • 22 november 2021

Functieomschrijving

In het kader van de samenwerking tussen het consortium en de eerstelijnszones worden er intermutualistisch nieuwe lokale field agents gezocht. Zo willen we elke ELZ de kans bieden beroep te kunnen doen op een LFA.  

Als Lokale Field Agent maak je deel uit van het identificatieteam binnen corona contact tracing en word je ingeschakeld binnen een Eerstelijnszone. Je gaat daar aan de slag met taken die gelinkt kunnen worden aan contact-, bron-, of clusteronderzoek. Hierbij is het identificeren, bevragen en adviseren van personen die in contact zijn gekomen met mogelijke COVID-19 besmette personen een belangrijke insteek. Zowel telefonisch contact als contact via een huisbezoek zijn mogelijk en moeten dus beide kunnen uitgevoerd worden.

De taken die je als LFA opneemt worden in overleg tussen de ELZ en de supervisoren van de provincie afgesproken. Het is belangrijk dat je flexibel bent en mee helpt nadenken over de eigen taakinhoud. Voor de bezoeken en gesprekken zal je beschikken over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Je zal ook over elektronische communicatie­middelen beschikken om deze informatie te verzamelen en door te geven.

Na elk van de gesprekken verzeker je ook de administratieve opvolging door het invoeren van de verkregen data.

Je ziet erop toe dat je de noodzakelijke kennis van de te gebruiken regels, procedures en beschermingsmaatregelen verwerft en bijwerkt.

Je stelt verbeteringen aan de scripts voor op basis van je ervaring tijdens gesprekken.

Andere opdrachten zoals informatie verstrekken, preventieve acties en bijkomende taken in opdracht van het agentschap Z&G behoren eveneens tot het takenpakket.

Profiel

Je genoot een opleiding hoger onderwijs. Bij voorkeur is die opleiding gezondheidskundig (sociaal verpleegkundige, maatschappelijk werker, vroedkundige, …), of je hebt een aangetoonde affiniteit met de gezondheidssector.

Uiteraard spreek je vloeiend Nederlands. Wanneer je nog andere talen beheerst, is dat een pluspunt (Engels, Frans, Turks, Arabisch, Pools,…)

Uitstekende luister- en communicatievaardigheden zijn je eigen, net als een goed leervermogen.

Ervaring in het voeren van “zorggesprekken”

Aangezien er van je verwacht wordt dat je mensen ter plaatse gaat bezoeken, ben je in het bezit van een rijbewijs B en heb je een wagen ter beschikking.

Een vertrouwdheid met ICT tools is een meerwaarde, net als een eerdere ervaring met veldwerk.

Aanbod en engagement

Je toont interesse voor een contract van bepaalde duur tot en met 31 mei 2022.

Je engagement bestaat uit:

  • Een tweedaagse opleiding volgen
  • Deelnemen aan intervisiemomenten
  • Minstens 50 % beschikbaarheid
  • Bereid zijn om te werken in een werkrooster met weekend en avondwerk: werkuren tijdens de week tussen 8u en 20u en in het weekend tussen 10u en 20u.
  • Je bent bereid tot veldwerk maar werkt ook van thuis uit

Selectieprocedure

Op basis van je CV en motivatiebrief gebeurt een eerste selectie. Zo krijg je meteen antwoord en plannen we eventueel een gesprek in. Van zodra wij de geschikte kandidaten vinden sluiten wij de vacature af.

Interesse? (onze jobsite)

Solliciteren doe je door onderaan je gegevens achter te laten. Voeg zeker ook je cv en motivatiebrief toe. Lukt het opladen van cv en motivatiebrief niet? Mail beide documenten naar vorming.selectie@socmut.be.

 

Interesse? (externe jobsite)

Solliciteren doe je via onze jobsite (directe link vacature).

(Indien invoegen link niet mogelijk is: ‘Surf hiervoor naar directe link vacature’).