Graag stellen wij aan u voor, in de cockpit van het vaccinatie-gebeuren: Sanne Vandromme!

  • 4 februari 2021

Sanne Vandromme versterkt sinds 8 februari 2021 het team van Eerstelijnszone Scheldekracht als programmamanager voor de lokale uitrol van de vaccinatiestrategie in de eerstelijnszone. Sanne studeerde in 2013 af aan de Koninklijke Militaire School in de master Sociale en Militaire Wetenschappen. Na haar functie in de Medische Component van Defensie verdiepte ze zich in procesmanagement in het Europees distributiebedrijf van Nike, en keerde in 2017 terug naar de medische en psychosociale hulpverlening bij vrijwilligersorganisatie Rode Kruis-Vlaanderen. Ze hoopt met haar ervaring in het crisisbeheer bij het Rode Kruis tijdens de eerste golf ook deze bijzondere opdracht te kunnen ondersteunen.

 

Sanne woont in een rijhuisje in Ledeberg bij Gent. Ze geniet van gezellige momentjes met familie en vrienden en gaat graag sportieve uitdagingen aan.

Sanne zal de lijm vormen die het geheel (het vaccinatie-gebeuren) op het niveau van de eerstelijnszone samenhoudt, de cockpit waar alle informatie samenkomt.

Wil u meer weten over de projectstructuur rond het vaccinatie-gebeuren in Scheldekracht en de plaats van Sanne daarbinnen, klik dan hier.