Herinnering Projectoproep Leader Meetjesland 2020

  • 28 mei 2020

PROJECTOPROEP

De Plaatselijke Groep LEADER Meetjesland lanceert een nieuwe oproep voor projecten die de leefkwaliteit op het platteland verbeteren. Het programma zet in op een aantal relevante thema's en acties die gebundeld zijn in de Lokale Ontwikkelingsstrategie. Projectaanmeldingen moeten aansluiten bij tenminste één van deze acties.

Dit is de laatste oproep van de h
uidige programmaperiode. Het is nog niet geweten wanneer het volgende programma start, dus voorlopig is dit de laatste oproep voor LEADER. Er is een budget voorzien van ca 400.000 euro als cofinanciering. Er geldt een maximale cofinanciering van 65%, er moet dus een eigen inbreng zijn van 35%. 

HOE INDIENEN?

Heb je een idee, of zoek je nog inspiratie voor ideeën? Surf naar het plattelandsloket van de provincie Oost-Vlaanderen voor inspiratie en informatie over de aanmeldingsprocedure.

Om een project aan te melden, vul je vóór 5 juni 2020 (12u 's middags) het aanmeldingsformulier in. De Plaatelijke Groep zal de inzendingen evalueren en eventuele verbeterpunten voorstellen.

De indiening van de uiteindelijke projectfiche gebeurt vóór 14 oktober 2020 (12u 's middags) via het e-loket. De goedgekeurde projecten starten vanaf 1 januari 2021.

NOG VRAGEN?

Contacteer LEADER-coördinator Nicolas Cammaert op 09 267 87 16 of platteland@oost-vlaanderen.be.