Het Corona debat 2.0 -19 december

  • 15 december 2020

In navolging op het eerste Corona Debat (mei 2020) met meer dan 800.000 kijkers organiseert Medische Wereld i.s.m. Kanaal Z, Het Corona Debat 2.0 op zaterdagochtend 19 december 2020. De topics zijn impact op de gezondheidszorg en impact op de samenleving. Topsprekers en beleidsmakers zijn opnieuw aanwezig in de studio, met oa. Minister Vandenbroucke, Prof. dr. Erika Vlieghe, Dhr. Steven Van Gucht, en vele anderen. zie bijlage voor het volledig programma. Niet te missen!

Niet-artsen kunnen kijken via de livestream van Medische Wereld op https://live.medischewereld.be door te klikken op 'Livestream te volgen zonder inloggen'

Voor artsen is met het RIZIV overeengekomen om 1,5 punten Ethiek en Economie toe te kennen voor dit programma. Wat moet U hiervoor doen?
U asap en vóór 19/12 registreren op onze website https://live.medischewereld.be

Op zaterdag 19 december tussen 11u en 12u30 zal deze livestream doorgaan. Indien u als arts deze 1,5 punten wil verdienen, moet u zich wel aanmelden met uw RIZIV-nummer en paswoord en de livestream volledig volgen op onze website. Als u kijkt op TV of online via een andere website of op een ander tijdstip, mogen wij geen punten toekennen. Voor deze registratie voor de accreditatiepunten vragen we een bijdrage van 25€.
Eens u geregistreerd bent, kan u op de website deelnemen aan een korte enquête hoe de artsen deze 2e golf hebben beleefd en jullie visie geven op de toekomst. De resultaten worden bekend gemaakt tijdens het Corona Debat. Invullen vóór 19/12.


Meer informatie en het programma vindt u hier.

pdf bestandProgramma Corona Debat 2.0.pdf (340 kB)