Het team van ELZ Scheldekracht stelt zich aan u voor!

  • 16 juni 2020

Sinds 1 juli versterkt een team van twee medewerkers Eerstelijnszone Scheldekracht. Wij stellen Liesbet Cosyn en Eline Beddeleem graag aan u voor!

 

 

 

Reorganisatie van de eerste lijn

Sinds 1 juli 2020 subsidieert de overheid niet langer Lokale Multidisciplinaire Netwerken (LMN), Samenwerkingsinitiatieven Eerstelijnsgezondheidszorg (SEL) en Regionaal Welzijnswerk (RWO), maar maakten deze de omschakeling naar eerstelijnszones (ELZ). Het personeel van de huidige structuren werd zo veel als mogelijk ingeschakeld in de eerstelijnszones.

Een tandem actief sinds het prille begin

Reeds van bij het prille begin van ELZ Scheldekracht, nu ongeveer 3 jaar geleden, zetten Liesbet Cosyn en Eline Beddeleem zich in voor deze eerstelijnszone. 

Sinds 1 juli zijn zij ook officieel de coördinatoren van de vzw. 

Eline Beddeleem?

Eline studeerde in 2007 af in de bachelor Sociaal Agogisch Werk en in 2009 in de master Bestuurskunde en Publiek Management, alwaar zij aan de slag ging in een onderzoeksproject naar innovatief management binnen social profit organisaties. Sinds 2012 was zij actief als netwerkcoördinator van het Lokaal Multidisciplinair Netwerk Regio Gent, een project van de Huisartsenvereniging Gent en de huisartsenkring Merelbeke. Haar loopbaan kenmerkt zich door een maatschappelijke bewogenheid en grote interesse in veranderingsprocessen en organisatieontwikkeling.

Eline is echtgenote en mama van 2 lieve zonen, woont in Mariakerke bij Gent en houdt van zingen, fietsen, uitstapjes met vrienden en familie, ... 

Je kan Eline bereiken via eline.beddeleem@elzscheldekracht.be en telefonisch op het nummer 0486 25 62 29. 

Liesbet Cosyn?

Liesbet studeerde af als Bachelor in het Sociaal Agogisch werk en Master in de Psychologie. Na bijna zes jaar te hebben gewerkt als stafmedewerker Maatschappelijk Werk en Zorg bij de mutualiteit en de thuiszorgdiensten, koos Liesbet heel bewust voor de functie van coördinator van het Lokaal Multidisciplinair Netwerk regio Wetteren - Wichelen - Laarne. Net omdat deze structuur mee ging opgenomen worden in de grote transitie naar de Eerstelijnszones. Vanuit een oprecht geloof in het lokale - proactieve en interdisciplinaire verhaal van samenwerking als dé richting voor de toekomst. 

Liesbet is de fiere echtgenote van Niels en de trotse mama van Emiel en Margot. Ze woont in het landelijke Scheldewindeke en is vaak actief terug te vinden in de natuur - tussen mens en dier - 

Je kan Liesbet bereiken via liesbet.cosyn@elzscheldekracht.be en telefonisch op het nummer 0499 22 12 34.