Ik wil met iemand praten via telefoon of chat

JAC

JAC logo

JAC staat voor Jongeren Advies Centrum. 
Jongeren vanaf 12 jaar uit de regio Antwerpen zijn meer dan welkom met om het even welke vraag. Via deze site kan je ook chatten met een medewerker van JAC.  

Nu praat ik erover

nu praat ik erover

Deze chatbox is voor kinderen en jongeren die te maken krijgen met seksueel geweld, mishandeling of verwaarlozing. 

CLBchat.be

CLBchat

Leerlingen, studenten en ouders kunnen hier anoniem chatten met professionele leerlingenbegeleiders.  

Lumi

lumi logo

Lumi is een opvang- en infolijn voor iedereen met vragen over seksuele voorkeur en gender. Vrijwilligers luisteren anoniem, gratis en zonder vooroordelen.  

Awel

awel logo

Bij Awel kan je gratis en anoniem terecht voor een gesprek via telefoon, chat of mail, en je vindt er tal van info over thema’s waar kinderen en jongeren mee bezig zijn.  

1712

1712 hulplijn

1712 is een professionele, gratis en anonieme hulplijn voor burgers die een vraag hebben over geweld, misbruik en kindermishandeling. 1712 is er voor slachtoffers, plegers en omstaanders van geweld.  

Zelfmoord1813

1813

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Young FENIX

logo young fenix

Young FENIX is een welzijnsorganisatie waar jongeren tussen de 12 en 25 jaar terecht kunnen voor lowkey, gratis en anonieme coaching.

Je kan hen ook bereiken via:

Wat je gender, huidskleur, geloofsovertuiging of seksuele oriëntatie ook mag zijn. Op Young FENIX kan je rekenen! 

De Druglijn

druglijn

Wil je gewoon iets weten over drank, drugs, pillen, gokken of gamen? Of ben je bezorgd om een vriend, geliefde, of jezelf? De Druglijn maakt je wegwijs. Anoniem, zonder taboe, zonder oordeel.

  • Bel 078 15 10 20
  • contacteer De Druglijn via chat
  • stuur een mail

Teleblok

teleblok

Teleblok is tijdens de examenperiodes in januari en juni een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Op de website vind je ook info over allerlei thema's die bij studeren komen kijken. 

terug naar het overzicht