Ik zoek info over wat ik zelf kan doen

GEZOND LEVEN

Hier vind je een heleboel info over hoe je meer geluk kan opzoeken en kan omgaan met negatieve gevoelens als stress, eenzaamheid, angst, burn-out en piekeren.

Similes

Similes

Heeft iemand in je nauwe omgeving psychische problemen? Naasten van personen met een psychische kwetsbaarheid kunnen terecht bij Similes

TE GEK!?

Te Gek!?Zoek je info over psychische klachten zoals:

  • depressie
  • angst
  • psychose
  • eetstoornissen
  • ADHD
  • ... 

Dan biedt de website van Te Gek!? goede informatie.

Depressiehulp

depressiehulp

Op Depressiehulp.be vind je informatie, zelftesten, en tips met betrekking tot depressie. Je kan er ook online een behandeling krijgen. 

Online HulpApps

onlinehulp-apps

Er bestaat een groot aanbod aan waardevolle apps die je kunnen helpen om je beter te voelen. Kijk eens op deze website welke app bij jou past.

Tips van het Rode Kruis

rode kruis

Het corona-virus en de maatregelen kunnen heel wat stress teweegbrengen. Het Rode Kruis geeft je tips die afgestemd zijn op deze omstandigheden.

LOGO antwerpen

Wie in de zorg- en welzijnssector werkt of mantelzorger is, zet zich dag in dag uit in om anderen te helpen. LOGO ANTWERPEN bundelt op deze pagina interessante links, cursussen en platformen die bijdragen aan de geestelijke gezondheid voor mensen in de sector.

DeZorgSamen

De Covid-19-pandemie heeft een enorme impact op iedereen die werkt in zorg en welzijn. DeZorgSamen biedt informatie die gericht is op het ondersteunen van het mentaal welbevinden van alle medewerkers in zorg en welzijn.

terug naar het overzicht