Maak kennis met de Sociale Kaart

  • 15 juni 2020

Op zoek naar contactgegevens van zorgaanbieders? De Sociale Kaart biedt via www.desocialekaart.be een overzicht van zorgaanbieders in Vlaanderen en Brussel. 

 

 

 

 

 

 

Wat?

In het kader van een betere interprofessionele samenwerking verzamelt Eerstelijnszone (ELZ) Scheldekracht in opdracht van de Vlaamse Overheid de contactgegevens van hulp- en zorgverleners werkzaam op de eerste lijn in Melle, Destelbergen, Merelbeke, Lochristi, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen en Laarne.  

De sociale kaart is objectief en betrouwbaar en wordt beheerd door de Vlaamse overheid. Door online de juiste info in te geven en deze ook up-to-date te houden, worden we vindbaar voor andere gezondheidsverstrekkers, overheden (denk maar aan het bedelen van beschermingsmiddelen) en patiënten.

Geef ook uw gegevens door!

ELZ Scheldekracht maakt de contactgegevens van eerstelijns hulp- en zorgverleners werkzaam in de gemeenten Melle, Destelbergen, Merelbeke, Wetteren, Wichelen, Laarne, Lochristi en Wachtebeke bekend op www.desocialekaart.be. We vragen om ook uw gegevens aan ons bekend te maken zodat u kan vermeld worden in de databank.

 

 

In de loop van 2021 komt er ook een nieuwe applicatie van de Sociale Kaart online.