Materialen Vaccinatiecampagne

  • 22 januari 2021

Het Agentschap Zorg en Gezondheid werkt samen met heel wat actoren een vaccinatieprogramma rond COVID-19 uit. Doel is zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk een vaccinatie te bezorgen. De vaccinatie is gratis en vrijwillig.

Het zal echter belangrijk zijn om zo veel mogelijk mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren en om iedereen te informeren over de te zetten stappen tot vaccinatie.

 

Op onderstaande pagina’s vind je een opsomming van materialen: drukwerk (te bestellen of te downloaden), filmpjes en animatie, afbeeldingen voor sociale media en website en e-mailhandtekeningen die hierbij kunnen helpen.

 

Drukwerk kan je gratis bestellen via de webshop van Logo-Waasland (zolang de voorraad strekt). Hieronder sommen we graag voor jou nog eens op welke materialen momenteel al beschikbaar zijn.

Materiaal

Meer informatie over materiaal

Affiche gericht aan bewoners woonzorgcentra: hier te bestellen

A3-affiche met de slogan 'Je laten vaccineren is het beste plan, zodat je straks meer mensen zien kan'.

Folder gericht aan bewoners woonzorgcentra: hier te bestellen

Folder voor bewoners van woonzorgcentra waarin het belang van vaccinatie wordt uitgelegd en veelgestelde vragen worden beantwoord.

   

 

 

Affiche gericht aan personeel woonzorgcentra: hier te bestellen

Affiche gericht aan zorgmedewerkers met de slogan 'Je laten vaccineren is het beste plan, zodat het leven straks weer starten kan.'

Folder gericht aan personeel woonzorgcentra: hier te bestellen

Folder voor zorgmedewerkers waarin uitgelegd wordt waarom vaccinatie zo belangrijk is en hoe de vaccinatiecampagne in zijn werk gaat.

 

 

Affiche gericht aan zorgprofessionals: hier te bestellen

Affiche gericht aan zorgprofessionals met de slogan 'Je laten vaccineren is het beste plan, zodat het leven straks weer starten kan.'

Folder gericht aan zorgprofessionals: hier te bestellen

Folder voor zorgprofessionals waarin uitgelegd wordt hoe de vaccinatiecampagne in zijn werk gaat. Ook veelgestelde vragen worden beantwoord.

 

 

Vaccinatiekaart: hier te bestellen

Vaccinatiekaart waarop de datum van toediening en de afspraak voor de tweede dosis kunnen worden ingevuld.

Button ‘Samen naar coronavrijheid. Ik ben gevaccineerd’: hier te bestellen

Button die je kan opspelden om aan te tonen dat je al bent gevaccineerd.

 

 

Materiaal ophalen kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9u en 16u30, na afspraak.

Heb je nog vragen? Dan kan je terecht bij Logo-medewerker Cis Golinvaux via cis.golinvaux@logowaasland.be of 03 766 87 78.