Mobiele vaccinatie Berlare - Zaterdag 2 oktober

  • 24 september 2021

Mobiele vaccinatie in Berlare

We organiseren een mobiele vaccinatie in Berlare, op zaterdag 2 oktober, tussen 14u en 17u in het Sociaal Huis te Overmere (Baron Tibbautstraat 29).

Tijdens dit mobiele vaccinatiemoment zal gevaccineerd worden met het vaccintype Johnson en Johnson. Burgers die een tweede prik met Pfizer gemist hebben worden verwezen naar het vaccinatiecentrum in Appels. Ook –18 jarigen zullen verwezen worden naar het vaccinatiecentrum in Appels, aangezien men voor het Johnson vaccin minimum 18 dient te zijn.

  • Deze mobiele vaccinatie is een vrij inloopmoment. Men dient dus vooraf geen afspraak te maken. Men kan zich vrij aanbieden met z’n identiteitskaart.
  • Deze vaccinatiemogelijkheid staat ook open voor inwoners van de andere gemeenten van onze Eerstelijnszone (Berlare, Zele, Hamme, Dendermonde, Buggenhout en Lebbeke).

Tijdens dit vaccinatiemoment zal ook iemand van de dienst bevolking aanwezig zijn (om administratieve zaken in orde te brengen), een tolk, een medisch expert en de coördinatoren vanuit de Eerstelijnszone zijn aanwezig om alle vragen en onduidelijkheden zo goed mogelijk te beantwoorden.