Ondersteuning gezocht voor het vaccinatieprogramma in de eerstelijnszone Scheldekracht

  • 25 november 2021

Eerstelijnszone Scheldekracht vzw, en haar netwerk van partners, is voor de verderzetting van de vaccinatiestrategie in eerstelijnszone Scheldekracht* op heel korte termijn op zoek naar ondersteuning en werft daarom aan.

*Een gebied dat de gemeenten Merelbeke, Melle, Destelbergen, Lochristi, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen en Laarne omvat.

Wat zoeken wij?

Wil je een bijdrage leveren in een materie die er nu écht toe doet?

Ben je flexibel ingesteld, hou je van netwerken en verbinden, ben je een geboren projectleider en kan je je ondersteunend opstellen naar de diverse projectgroepen en stakeholders toe?

Beschik je over leidinggevende skills, communicatieve skills, kan je snel concretiseren?

Mogelijke taken:

  • Afstemming met lokale besturen, zorgverleners, instellingen,… om de vaccinaties zo snel en efficiënt mogelijk te organiseren
  • Verwerking van de richtlijnen van de hogere overheden en vertalen naar de lokale situatie
  • Voorbereiden van interne en externe communicatie
  • Verwerken van uitzonderlijke vaccinatievragen
  • Opmaken van procedures
  • HR-gerelateerde taken

Wat bieden wij?

Je komt terecht in het team van ELZ Scheldekracht, een samenwerkingsverband dat inzet op afstemming en samenwerking tussen gezondheids- en welzijnsactoren van de eerste lijn en het lokaal gezondheidsbeleid, teneinde haar missie te kunnen realiseren: de levenskwaliteit in ruimste zin, van elke persoon met een zorg- en/of ondersteuningsnood optimaliseren.

Zowel binnen de eerstelijnszone als in de vaccinatiecentra van Wachtebeke en Wetteren kom je terecht in een enthousiast team dat klaarstaat om je te ondersteunen en in te werken.

 

team Wachtebeke

Verloning op basis van PC 331 met bijhorende extralegale voordelen en een flexibele werkregeling.

Wij mikken op een tewerkstelling van 1 jaar, eventueel verlengbaar bij verlenging van de vaccinatiestrategie. Het tewerkstellingspercentage kunnen we in onderling overleg bepalen. 

Achtergrond

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma dat je helpt om een dergelijke functie tot een goed einde te brengen. Gelijkwaardige competenties opgebouwd door relevante ervaring nemen we zeker ook mee in rekening.

Een terbeschikkingstelling behoort tot de mogelijkheden en zien wij als een win-win. Ben je tewerkgesteld binnen een openbaar bestuur en op zoek naar een tijdelijke en/of deeltijdse nieuwe uitdaging, dan moedigen wij je aan om te solliciteren. 

Kandidaatstelling en verdere procedure

Wegens het spoedeisend karakter worden de kandidaturen (CV en motivatiebrief) vóór 12 december (12u), verwacht via eline.beddeleem@elzscheldekracht.be.

Wij voorzien een CV-screening in de week van 13 december, gesprekken vinden plaats op 16 en/of 17 december.

Met vragen m.b.t. de procedure kan u terecht bij Eline Beddeleem, coördinator Eerstelijnszone Scheldekracht vzw. Met inhoudelijke vragen kan u terecht bij Peter Dendooven, programmamanager vaccinatiestrategie ELZ Scheldekracht.