Opening nieuw vaccinatiecentrum ELZ Schelde en Leie – D'Hulhaege - Kasteel ten Bosse (Deinze)

  • 12 november 2021

Het vaccinatiecentrum verhuist en zal na een kleine pauze de deuren openen in D’Hulhaege - Kasteel Ten Bosse op woensdag 17 november. De opbouw van het nieuwe vaccinatiecentrum is op dit moment nog in volle gang om zo de vaccinatiecampagne succesvol te kunnen verder zetten.

 

De uitnodigingen voor de boosterprikken worden intussen uitgestuurd naar de overige 65-plussers uit Deinze, De Pinte, Sint-Martens-Latem, Nazareth en Zulte. Niet alle inwoners zullen op hetzelfde moment een uitnodiging ontvangen, omdat er rekening wordt gehouden met de verschillende intervallen (AZ 4 maanden, Pfizer 6 maanden). Bovendien worden de uitnodigingen verstuurd in functie van afdalende leeftijd en de datum van de eerste prik. Het is de betrachting om alle 65-plussers voor kerst een derde prik te geven.

Na de 65-plussers zal het zorgpersoneel uitgenodigd worden. Momenteel beschikken we nog niet over de verdere praktische informatie hierover.  

Het callcentrum is opnieuw bereikbaar voor uw verdere vragen. Bevestiging van uw afspraak kan via 09/381 95 30 en dit op alle weekdagen van 9-12u en van 14-17u.