Opening nieuwe site De Vierklaver (Landegem)

  • 28 maart 2022

Binnenkort opent er een nieuwe site in De Vierklaver te Landegem die mensen met een beperking ondersteunt in hun woonnoden.  

De Vierklaver vzw ondersteunt volwassenen met een beperking in hun wonen, werken en vrije tijd. De vzw is actief op verschillende locaties in Oost-Vlaanderen: Landegem, Adegem, Maldegem, Deinze, Eeklo en Bassevelde. 

In mei opent een nieuw woonconcept op de site van De Vierklaver te Landegem: ’t Klavernest. Elf mensen met een beperking zullen hier hun nieuwe thuis kunnen vinden. 

Iedere bewoner beschikt over een ruime studio met eigen sanitair. Het huis heeft een gemeenschappelijke keuken, eetkamer, buitenterras, zithoek en wellness-unit.  

In ’t Klavernest is er 24u per dag ondersteuning door een professioneel team. Teamcoach, ortho-agoog en maatschappelijk assistent staan het team bij. Reguliere diensten (thuisverpleging, kiné, gezinshulp,…) en vrijwilligers vullen de ondersteuning aan. Ook familieleden en mantelzorgers zijn belangrijke partners in deze werking. Er wordt vertrokken vanuit de wensen en dromen van bewoners en hun familie. Dit op een warme, betrokken en inclusieve manier. 

Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar in ’t Klavernest. Wenst u meer informatie? Of wenst u kennis te maken met het overige aanbod van De Vierklaver vzw?   

Contacteer dan Heidi Neyt: 0477 19 18 71 / heidi.neyt@de-vierklaver.be  

Bekijk hier de folder van 't Klavernest: pdf bestand Flyer 't Klavernest (772 kB)