Oproep aan klinisch psychologen/orthopedagogen

  • 7 juli 2021

Op dit moment leveren een zestigtal klinisch psychologen/orthopedagogen binnen het werkingsgebied van Het PAKT eerstelijnspsychologische zorg.

Dit betekent dat wekelijks rond 500 ELP-sessies gerealiseerd kunnen worden binnen het kader van de "RIZIV-tussenkomst voor de zorgen geleverd door klinisch psychologen en klinische orthopedagogen".

 

Zoveel is duidelijk: er is een betekenisvol oriënterend en kortdurend zorgaanbod toegevoegd aan het palet van bereikbare geestelijke gezondheidszorg.

 

Zelfstandig klinisch psychologen of orthopedagogen (hoofd- of bijberoep) die eerstelijnspsychologische sessies binnen het werkingsgebied* van Het PAKT wensen uit te voeren kunnen zich t.e.m. 27 september 2021 kandidaat stellen via het invulformulier dat u hier kan terugvinden.

 

Het invulformulier biedt Het PAKT info mbt uw ervaring en affiniteit met eerstelijnspsychologisch werk. Indien u voldoet aan de criteria zal u uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek met een aantal leden van het netwerk (functie 1).

 

Wij kijken er alvast naar uit dat de lijst van eerstelijnspsychologen kan aangroeien. Deze info mag dus zeker verder verspreid worden.