Oproep: Bezorg je correcte gegevens aan je ziekenfonds voor je vaccinatie

  • 22 april 2021

Als je aan de beurt komt voor jouw vaccin tegen COVID-19, dan krijg je ongeveer twee weken op voorhand een persoonlijke uitnodigingsbrief. Deze uitnodigingsbrief wordt per post verstuurd naar je officiële domicilieadres zoals dat bekend is in het rijksregister.

Je vindt ook meteen een digitale versie van je uitnodiging via Mijn Burgerprofiel. Bekijk hier hoe je een melding kan krijgen voor je uitnodiging in Mijn burgerprofiel.

Toch wel handig als je ook een sms of e-mail ontvangt van je uitnodiging? Dit kan! Je moet enkel nagaan of je contactgegevens bij je ziekenfonds niet verouderd zijn. Deze contactgegevens worden namelijk gebruikt door het Vlaamse platform van waaruit de uitnodigingen vertrekken.

Bij deze willen we iedereen oproepen op om na te gaan of hun contactgegevens bij hun ziekenfonds volledig en correct zijn! Log in bij of contacteer je ziekenfonds om na te kijken of ze je juiste e-mailadres en gsm-nummer hebben:

Belangrijke opmerking voor jongvolwassenen: Kijk eens na welke gegevens het ziekenfonds van jou heeft. Het is mogelijk dat de uitnodiging voor je vaccinatie in de mailbox van je ouders belandt, omdat zij je contactpersoon zijn bij het ziekenfonds. Als je al op eigen benen staat, wil je dit waarschijnlijk aanpassen.