Oproep deelname aan onze apothekers voor het proefproject #CAVAsa 2.0

  • 4 april 2022

CAVAsa is een acroniem voor CAW (centrum algemeen welzijnswerk) en VAN (Vlaams apothekersnetwerk) samen. Je hoort er ook ‘ça va?’ in en daar draait het in feite allemaal om. Het project onderzoekt de behoeften van de huisapotheker om burgers met psychosociale welzijnsvragen verder te kunnen helpen of toe te leiden naar gepaste hulp.

Het afgelopen jaar kreeg project #CAVAsa 1.0 meer vorm en inhoud dankzij de bijdrage van een aantal pionier apotheken, waarvan 18 in onze eerstelijnszones NO en ZW.

Bij CAVAsa 2.0 mikt het projectteam op een 160-tal apotheken. Vandaar de vraag om u ook meteen te registeren indien u de intentie heeft om actief deel te nemen. Wellicht heeft u al veel mensen ondersteund in uw dagelijkse werking, dus waarom niet via dit project? De registratieperiode loopt van juli 2022 tem januari 2023. Er zijn uitgewerkte tools ter beschikking.

Meer info leest u op CAVASa: apotheker en welzijn ELZ Waasland - Eerstelijnszone en via de mailings van het VAN. Apothekers kunnen uiteraard ook terecht bij onze lokale apotheker-zorgraadsleden aprs. Alex Neveux, Babs De Cuyper en Romain Van Hautekerke.

Registreren voor medewerking aan het project kan hier. Alvast dank!