Praktische info rond testing in de regio en het Covid-certificaat

Nieuw testcentrum in onze eerstelijnszone (Deinze) - opening maandag 29 november '21

Eerstelijnszone Schelde en Leie en Stad Deinze openden op maandag 29 november een nieuw testcentrum in het voormalig stadhuis van Deinze (Markt 21). Alle burgers met een CTPC-code kunnen er terecht voor een PCR-test, na het maken van een afspraak via mijngezondheid.be. Het centrum zal geopend zijn van maandag tot en met vrijdag van 13u30 tot 16u30 en wordt opgezet in samenwerking met Labo Maenhout. Het testcentrum is toegankelijk voor iedereen in de regio, ook voor de omliggende gemeenten en steden. Meer info? Neem een kijkje op https://www.deinze.be/vaccinatie.

De keuze van een testcentrum is volledig vrij en afhankelijk van de indicatie. Krijgt u veel vragen over testing of weet u zelf niet goed wanneer en waar u voor een test terecht kan in onze regio? Wij maakten een eenvoudig overzicht voor u. Verspreid gerust mee! 

Noot: op onderstaande afbeeldingen kan je niet doorklikken, dit kan wel in de pdf file: 

pdf bestandOverzicht testing regio Schelde Leie.pdf (1.23 MB)

 

Graphic testing deel 1.PNG

 

Graphic testing deel 2.PNG

 

 

Covid-19 certificaat

Dit attest is digitaal te verkrijgen via de CovidSafeBE-app, via mijnburgerprofiel.be, mijngezondheid.be of myhealthviewer.be.

Op vraag kan u dit per post toegestuurd krijgen door telefonisch contact op te nemen met 078 78 78 50 (9 tot 19u op weekdagen).