Projectoproep Streekfonds Oost-Vlaanderen

  • 1 september 2021

Een warme provincie waar het goed is om te wonen, te werken en te ontspannen, te leven en op te groeien, daar gaan we voor! Samen met onze partners, lokale besturen en onder de vleugels van de Koning Boudewijnstichting slaan we de handen in elkaar. #Regiokracht brengt individuen en organisaties samen die daar middelen voor willen bieden, en steunt met hen initiatieven die mens en omgeving ten goede komen.

 

Kan jouw project, of dat van je vzw, je (jeugd)vereniging, je school, een hefboom gebruiken? Geselecteerde projecten houden eerst een crowdfundingcampagne via de website van Streekfonds Oost-Vlaanderen. Zo verzamelen ze een groep supporters rond hun projectidee. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld door #Regiokracht met maximum € 5.000. Dit is mogelijk door de steun van onze partners. Wellicht is dat een hefboom die ook jouw lokaal initiatief goed kan gebruiken.

 

Projecten die mens en omgeving verbinden

Tot en met 8 november gaan we op zoek naar projecten die MENS en OMGEVING met elkaar verbinden. Wil je ook een maatschappelijke nood aanpakken die MENS en OMGEVING linkt ? Dan is deze projectoproep iets voor jou.

Voor #Regiokracht komen alle projecten in aanmerking in Aalter, Assenede, Deinze, De Pinte, Destelbergen, Eeklo, Evergem, Gavere, Kaprijke, Lievegem, Lochristi, Maldegem, Melle, Merelbeke, Nazareth, Sint-Laureins, Sint-Martens-Latem, Wachtebeke, Zelzate, Zulte.

 

 

Wil je verdere stappen ondernemen of ben je nieuwsgierig naar hoe dit praktisch in zijn werk gaat? Klik verder op volgende link: Nieuwe projectoproep #Regiokracht — Streekfonds Oost-Vlaanderen (streekfondsoostvlaanderen.be)