Taakomschrijvingen niet-medische medewerkers

Hieronder kan je al de verschillende niet-medische taken vinden. Wil je jezelf graag opgeven om te komen helpen met de niet-medische taken? Registreer je op Book'u!

 

<< Terug naar het overzicht

Steward verwelkoming en begeleiding

Functieomschrijving

De steward verwelkoming is de eerste medewerker die de bezoekers van het vaccinatiecentrum ontmoeten. Je verwelkomt hen aan de ingang. Tijdens een kort woordje uitleg over de procedure vraag je hen de handen te ontsmetten en meet je hun temperatuur. Vandaar begeleid je de bezoeker tot aan het onthaal en van aan het onthaal begeleid je de mensen tot aan de vaccinatiestraat. 

Functieprofiel

Je hebt geen medische achtergrond nodig om als steward verwelkoming te werken. Je bent verwelkomend naar de bezoekers toe en je bent sociaal ingesteld. Jij zorgt ervoor dat al onze bezoekers een goede eerste indruk krijgen en vertrouwen hebben in het vaccinatieproces. Deze taak wordt rechtopstaand uitgevoerd dus je moet 3-4u kunnen rechtstaan. Je wandelt wel rond in de inkom en gang dus je staat niet op één plaats tijdens de shift. 

Shiftregeling

De functie als steward verwelkoming wordt ingedeeld in shifts van maximum 4u, daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting, zo maak je kans op één van tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks, fruit en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shift.  

 

<< Terug naar het overzicht

Medewerker onthaal

Functieomschrijving

De onthaalmedewerker verwelkomt de bezoeker en controleert in Doclr of de bezoeker een afspraak heeft in het vaccinatiecentrum. Je werkt hiervoor in een softwareplatform en doet de eigenlijke incheck van de bezoekers in het vaccinatiecentrum.  

Functieprofiel

 Je hebt geen medische achtergrond nodig om als onthaalmedewerker te werken. Deze taak wordt zittend of staand achter een balie uitgevoerd. Je werkt in het softwareplatform Doclr. Je hebt een goede basis kennis van computers en je kan leren werken met een nieuw programma. Je krijgt hiervoor uitgebreide instructies.  

Shiftregeling

De functie als medewerker onthaal wordt ingedeeld in shifts van maximum 4u, daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting, zo maak je kans op één van tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks, fruit en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shift.  

 

<< Terug naar het overzicht

Medewerker infobalie

Functieomschrijving

De medewerker infobalie helpt de bezoeker verder wanneer er een onregelmatigheid is met de afspraak van een bezoeker. Bijvoorbeeld: de bezoeker is te laat of heeft zich op de verkeerde dag aangemeld; de bezoeker wilt graag een arts spreken voor de vaccinatie; ... Je gaat met uiteenlopende vragen om en staat in voor de algemene ondersteuning van de medewerkers onthaal en stewards verwelkoming. In die zin ben je dus de redder in nood. 

Functieprofiel

Je hebt geen medische achtergrond nodig om als infobalie medewerker te werken. Deze taak wordt zittend of staand achter een balie uitgevoerd. Je werkt in het softwareplatform Doclr. Je hebt een grondige kennis van computers en je kan leren werken met een nieuw programma. Je krijgt hiervoor uitgebreide instructies. Je kan daarnaast ook omgaan met complexe vragen van bezoekers en je kan hier klantvriendelijke mee omgaan. 

Shiftregeling

De functie als medewerker infobalie wordt ingedeeld in shifts van maximum 4u, daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting, zo maak je kans op één van tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks, fruit en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shift.

 

<< Terug naar het overzicht

Steward vaccinatielijn

Functieomschrijving

De steward vaccinatielijn behoudt het overzicht in de wachtruimte tussen de anamnese en het plaatsen van het vaccin. Je beantwoordt nog eventuele vragen, vraagt aan mensen om hun arm te ontbloten en begeleidt de bezoeker richting kabinet. In elke vaccinatielijn zijn twee kabinetten.  

De steward vaccinatielijn controleert wanneer één van de kabinetten terug vrijkomt en vraagt de bezoeker hier plaats te nemen. Je ondersteunt de vaccinator zodat die zich 100% kan focussen op het vaccineren.  

Functieprofiel

Een medische basis of achtergrond als zorgkundige is handig om te werken als steward vaccinatielijn. Op die manier kan je de bezoekers op de correcte manier begeleiden en bv. een oudere bezoeker helpen de bovenarm te ontbloten. Verder zorg je ervoor dat er een goede, rustige sfeer is in de wachtruimte. Het kan dat bezoekers zenuwachtig zijn. Deze taak wordt rechtopstaand uitgevoerd dus je moet 3-4u kunnen rechtstaan. Je wandelt wel tussen de vaccinatieruimte en kabinet dus je staat niet op één plaats tijdens de shift. 

Shiftregeling

De functie als steward vaccinatielijn wordt ingedeeld in shifts van maximum 4u, daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting, zo maak je kans op één van tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks, fruit en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shift.  

 

<< Terug naar het overzicht

Steward uitrust zone

Functieomschrijving

De steward uitrust zone werkt in de wachtruimte na het verkrijgen van het vaccin. Je bent het aanspreekpunt voor de bezoekers terwijl ze nog 15 of 30 minuten rusten nadat ze hun vaccin ontvingen. Je bent alert voor mensen die eventueel slecht reageren op hun vaccin of zich niet zo lekker voelen. In het geval er zich een medisch probleem voordoet signaleer je de hoofdverpleegkundige, rode kruis medewerker en/of arts. Zij nemen het dan van je over. Verder controleer je ook of de bezoeker zijn vaccin heeft laten registreren voor hij/zij het vaccinatiecentrum verlaat. 

Functieprofiel

Je hebt geen medische achtergrond nodig om als steward uitrust zone te werken. Deze taak wordt staand uitgevoerd. Deze taak wordt rechtopstaand uitgevoerd dus je moet 3-4u kunnen rechtstaan. Je wandelt wel rond tussen het onthaal, de wachtruimte en de balie anamnese dus je staat niet op één plaats tijdens de shift.

Shiftregeling

De functie als steward uitrust zone wordt ingedeeld in shifts van maximum 4u, daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting, zo maak je kans op één van tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks, fruit en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shift.  

 

<< Terug naar het overzicht

Steward verdeler

Functieomschrijving

De steward verdeler is de  “verkeersregelaar” die de bezoekersstroom richting de vaccinatielijnen goed laat verlopen. Eens bezoekers zich hebben aangemeld bij de medewerkers onthaal begeleid je de bezoeker naar één van de balies anamnese. Indien er geen balie vrij is laat je de bezoeker plaatsnemen in de wachtruimte. Als er terug een balie vrijkomt stuur je de bezoeker door naar de juiste vaccinatielijn.  

Functieprofiel

 Je hebt geen medische achtergrond nodig om als steward verdeler te werken. Deze taak wordt rechtopstaand uitgevoerd dus je moet 3-4u kunnen rechtstaan. Je wandelt wel rond tussen het onthaal, de wachtruimte en de balie anamnese dus je staat niet op één plaats tijdens de shift.

Shiftregeling

De functie als steward verdeler wordt ingedeeld in shifts van maximum 4u, daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting, zo maak je kans op één van tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks, fruit en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shift.  

 

<< Terug naar het overzicht

Medewerker registratie

Functieomschrijving

De medewerker registratie neemt het vaccinatiekaartje van de bezoeker in ontvangst en vult het verder aan. Je registreert het vaccin in het softwareplatform Doclr en controleert of de bezoeker een tweede afspraak heeft gemaakt. Het is belangrijk dat deze registratie goed gebeurt. Op het einde van je shift laad je de gegevens op in vaccinnet.  

Functieprofiel

Je hebt geen medische achtergrond nodig om als onthaalmedewerker te werken. Deze taak wordt zittend of staand achter een balie uitgevoerd. Je werkt in het softwareplatform Doclr. Je hebt een goede basis kennis van computers en je kan leren werken met een nieuw programma. Je krijgt hiervoor uitgebreide instructies.

Shiftregeling

De functie als medewerker registratie wordt ingedeeld in shifts van maximum 4u, daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting, zo maak je kans op één van tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks, fruit en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shift.  

 

<< Terug naar het overzicht

Medewerker callcenter (callagent)

Functieomschrijving

Als medewerker van het callcenter sta je in voor de inkomende en uitgaande telefoongesprekken van beide vaccinatiecentra. Telefonisch help je de burgers met het beheren van hun afspraak en beantwoord je algemene vragen over de vaccinaties. Je belt de burgers ook actief op wanneer nodig. 

Naast telefonie word je ook ingeschakeld om de centrale mailbox te beheren en om allerhande administratieve taken af te handelen.

Functieprofiel

Voor de functie van medewerker callcenter zoeken we personen die communicatief sterk zijn en die goed omweg kunnen met de computer. De medewerkers van het callcenter zijn stressbestendig en loyaal ten opzichte van de vaccinatiecampagne. Een woordje Frans kunnen is een pluspunt maar zeker geen noodzaak.

Shiftregeling

De functie van medewerker callcenter wordt ingedeeld in shiften van maximum 4 uur. Daarvoor ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding van €35,41/dag. Per gewerkte shift ontvang je een ticket voor onze maandelijkse loting. Zo maak je kans op één van de tientallen prijzen. Bovendien voorzien we snacks en drankjes voor alle medewerkers tijdens de shiften.