Tijdschrift 'Gezond en Actief Leven' - Diabetes Liga

  • 12 mei 2022

Vorig jaar bracht Diabetes Liga een gloednieuw preventietijdschrift “Gezond en actief leven” uit.

In april 2022 waren zij reeds aan de derde editie toe.

 

Met dit tijdschrift wil de Diabetes Liga personen met een verhoogd risico op diabetes type 2 op een positieve manier ondersteunen door hen te informeren. ‘Gezond en actief leven’ biedt praktische handvaten op vlak van voeding, beweging, rookstop ... De Diabetes Liga wil inspireren om proactief en gezond in het leven te staan.

 

Zij richten zich met dit tijdschrift zowel naar personen met een verhoogd risico op diabetes type 2, alsook naar alle professionelen die hier een belangrijke rol kunnen in spelen. Meer bepaald huisartsen, diëtisten en diabeteseducatoren, verpleegkundigen en zorgkundigen, gynaecologen … Zij kunnen het tijdschrift gebruiken als tool in hun consultatie maar ook als exemplaar in hun wachtzaal.

 

via deze link of door te surfen naar www.diabetespreventie.be kan je op de website een preview van de eerste editie en meer informatie vinden. Het is tevens mogelijk om je daar in te schrijven voor een GRATIS abonnement. Zo ontvang je ‘Gezond en actief leven’ tweemaal per jaar in je brievenbus of mailbox.