Uitnodiging intersectorale intervisie najaar 2021 Meetjesland

  • 1 september 2021

Uitnodiging intersectorale intervisie najaar 2021 Meetjesland

Iets voor jou?

Heb je vaak contact met cliënten of patiënten? Word je daarbij geconfronteerd met vragen, grenzen, machteloosheid, … t.a.v. situaties m.b.t. geestelijke gezondheidszorg? Heb je vragen hoe hier best mee om te gaan? Leer je graag het aanbod van de diensten kennen voor deze specifieke doelgroep?

 

Wat houdt dit dan precies in?


Tijdens een intervisie gaan de deelnemers elkaar ondersteunen en adviseren aan de hand van een aantal casussen, al dan niet rond een bepaald thema. We mikken op diversiteit in de groep zodat de verschillende deelnemers van elkaar kunnen leren. De groepen bestaan uit max 10 deelnemers waarbij er wordt verwacht dat men zich engageert voor de 3 sessies (van 2,5u) en vooraf een casus indient. Op deze manier kan je als deelnemer een positieve bijdrage leveren in de groep en kan de intervisor zich voorbereiden.

 

Intervisor

Pieter Govaerts is klinisch psycholoog en systeemtherapeut. Hij heeft jarenlange ervaring in de crisishulpverlening (UPSIE UZ Gent, PAAZ Sint-Lucas en MCT) en is ook als therapeut verbonden aan de groepspraktijk Brug 48.
Hij werkt hierbij zowel individueel als met koppels en gezinnen.
Pieter heeft een expertise in een breed gamma aan psychiatrische ziektebeelden, inclusief verslavings- en persoonlijkheidsproblematieken.
Hij geeft vormingen over diverse thema’s en is hiernaast ook actief als intervisor.

Voor het najaar 2021 zullen deze intervisiesessies plaatsvinden op volgende data,
telkens van
14u tot 16u30:

Dinsdag 12 oktober 2021
Dinsdag 9 november 2021
Dinsdag 7 december 2021Locatie: Streekhuis Heldenpark

Oostveldstraat 91

9900 Eeklo

 

Inschrijven kan via: Griet.depaepe@elzmeetjesland.be