update dienstverlening FONS

  • 28 mei 2020

Ook in deze bijzondere tijden zorgen we voor een maximale bereikbaarheid en bouwen we verder aan nieuwe mogelijkheden om u en onze gezinnen van dienst te zijn:

 

 

1. Uitbreiding online dienstverlening

Om ervoor te zorgen dat gezinnen zich zo weinig mogelijk moeten verplaatsen, breiden we onze online dienstverlening uit. Voortaan kan elke aanvraag digitaal ingediend worden. Dit kan snel en eenvoudig via:

 

- https://www.fons.be/aanvraagformulier-startbedrag

- https://www.fons.be/aanvraagformulier-groeipakket-0.

 

 

 

Gezinnen in het buitenland moeten wel nog steeds internationale formulieren invullen. U vindt ze terug op onze website bij de rubriek ‘documenten’.

 

 

2. Online overleg met partners

Als alternatief voor de fysieke overleg- en netwerkmomenten zijn we voor jullie nu ook beschikbaar via Teams. Deze tool is een handig en veilig communicatiemiddel waarmee we snel en efficiënt in dialoog kunnen gaan over vragen of problemen rond het Groeipakket. Als u zelf niet over Teams beschikt, is dat geen probleem. Het enige dat u nodig heeft, is een e-mailadres waarop we u kunnen uitnodigen. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een digitaal overleg.

 

 

3. Heropstart zitdagen

Een aantal partners gaven reeds aan dat hun locaties terug toegankelijk zijn voor collega’s en gezinnen. We starten onze zitdagen graag terug op vanaf 8 juni als aan alle veiligheidsvoorwaarden en -voorschriften voldaan is op de locatie (veilige werkomstandigheden, ontsmettingsmateriaal) en voor onze medewerkers (beschermingsmateriaal). Partners waar we een zitdag houden, mogen van ons een telefoontje verwachten om de heropstart verder te bespreken.

 

 

4. Applicatie ‘zoek je uitbetaler’ offline

De applicatie ‘zoek je uitbetaler’ op www.groeipakket.be wordt offline gehaald.

U kunt nog steeds terugvinden bij welke uitbetaler een gezin is aangesloten via:

 

 

 

  • de Vlaamse infolijn 1700 als het gezin zelf een rijksregisternummer kan doorgeven.
  • info@groeipakket.be of 02 897 10 60 indien er geen E-ID of rijksregisternummer beschikbaar is.