Update vaccinatiecentrum ZORA (Lint)

  • 30 juni 2021

Ondertussen werden alle mensen uitgenodigd die geboren werden tot aan geboortejaar 2000! Kreeg jij als jongere nog geen uitnodiging? Registreer je vandaag nog op QVAX, de reservelijst van het vaccinatiecentrum. We contacteren je zo snel mogelijk.

Kreeg je al een eerste prik, had je een afspraak voor een tweede prik voor 30 juni, maar ben je daar om de ene of andere reden niet geraakt? Neem contact op met het callcenter van je gemeente, zodat je toch die tweede prik kan laten zetten. Je vindt het nummer van het callcenter op je uitnodigingsbrief. Een digitale versie vind je op MijnBurgerprofiel.

Ging je in het verleden niet in op je uitnodiging voor vaccinatie en kreeg je dus nog geen eerste prik? Dan krijg je vanaf 30 juni je tweede kans via QVAX. Wil je meer informatie? Klik hier. Wie in het verleden zijn vaccin expliciet geweigerd heeft, moet zijn weigering intrekken. Ook dat doe je op QVAX

Op QVAX vul je je contactgegevens in en duid je aan wanneer je beschikbaar bent om je vaccin te gaan halen. Ben je ouder dan 18? Dan kan je vrijwillig aanduiden of je met Johnson & Johnson wil gevaccineerd worden. Dat is echter geen garantie dat je ook voor J&J uitgenodigd wordt.

Klik hier voor meer informatie over vaccinatiecentrum ZORA (Lint).