VACATURE - Administratieve ondersteuning VAX (ELZ Panacea)

  • 10 mei 2021

Vaccinatiecentra Zottegem en Herzele zoeken administratieve ondersteuning! 
Contract bepaalde duur (tot 31 augustus 2021) – niveau C1-C3 

Voor de administratieve ondersteuning van de centrumverantwoordelijken en HR-manager van de vaccinatiecentra, zoeken we gemotiveerde mensen met sterke administratieve kwaliteiten. Het gaat om een dringende indiensttreding. 

Taken 
Je staat onder meer in voor:

  • de ondersteuning, voorbereiding en organisatie van de werkzaamheden van het vaccinatiecentrum en de personeelsplanning;
  • het verifiëren en verwerken van administratieve gegevens in verband met het callcenter, de QVAX

Voorwaarden 
Je beschikt over een diploma secundair onderwijs. 
Kan je omgaan met tijdsdruk? Kan je goed samenwerken in team maar ook zelfstandig aan de slag? Ben je flexibel in uren en taken? Ben je klantvriendelijk? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou. 
We zoeken vooral kandidaten die heel snel in dienst kunnen treden (17 mei 2021) en die bij voorkeur een voltijdse functie (38/38) wensen. 

Aanbod 
We bieden een contract voor bepaalde duur, tot en met 31 augustus 2021 (eventueel verlengbaar indien nodig) op C1-niveau met een basis bruto maandwedde van 1.965,88 euro. Relevante anciënniteit kan worden meegenomen. 
Daarnaast ontvang je maaltijdcheques van 6,50 euro per gewerkte dag. 

Sollicitatie 
Stel je kandidaat via kirsten.desutter@sint-lievens-houtem.be (cv, uittreksel strafregister model 595). Er gebeurt een eerste screening op basis van cv, nadien word je eventueel uitgenodigd voor een gesprek.
Lees de volledige functiebeschrijving hier (pdf).