Vacature intergemeentelijke netwerkcoach ‘vierde pijler’

  • 4 januari 2021

De lokale besturen van Temse, Kruibeke en Zwijndrecht zijn op zoek naar één intergemeentelijke netwerkcoach 'vierde pijler' voor een voltijds contract tot 30/06/2022 en snelle indiensttreding.

 

Als Intergemeentelijke netwerkcoach ‘vierde pijler’ werk je rond de thema’s sociaal netwerk en participatie voor inburgeraars. Je bouwt een duurzame werking uit voor het omkaderen en empoweren van inburgeraars. Je wil verankering voor nieuwkomers mogelijk maken door samen met hen op weg te gaan.  


Je werkt mee aan de reële toegang tot tewerkstelling en vrije tijd voor de doelgroep, volgt subsidies op, coördineert de vrijwilligers/buddywerking en coacht de inburgeraar doorheen zijn of haar traject ‘vierde pijler’. Je gaat in gesprek met nieuwkomers en stippelt – met de hulp van buddy’s en lokale organisaties – een inburgeringstraject op maat uit.           

Je rapporteert aan de intergemeentelijke stuurgroep met als eerste aanspreekpunt het afdelingshoofd Welzijn van lokaal bestuur Kruibeke. Je beschikt over flexibele werkplekken in de drie lokale besturen.

 

De vacature staat intern en extern online: https://www.kruibeke.be/nieuwsdetail/2972/vacature-intergemeentelijke-netwerkcoach-vierde-pijler-b1-b3--voltijds--bepaalde-duur

Kandidaten kunnen zich registreren via https://www.jobsolutions.be/register/6958 of per post.