Vaccinatie Zuiderkempen

Geel - Herselt - Hulshout - Laakdal - Meerhout - Westerlo

Tijdens de waakfase wordt in ELZ Zuiderkempen gevaccineerd op onderstaande locaties en data.

Afhankelijk van de gemeente/stad waarin je woont ontvang je een uitnodiging voor locatie Geel of Westerlo. Wens je van locatie te veranderen, contacteer dan het call center.

Maandelijks bekijken we op welke dagen er gevaccineerd zal worden afhankelijk van de vraag die er is. De agenda wordt dus telkens aangevuld. 

4de coronavaccin voor 80-plussers en inwoners van woonzorgcentra

De Interministeriële Conferentie Volksgezondheid heeft onlangs beslist dat alle 80-plussers én alle inwoners van woonzorgcentra (zonder leeftijdsgrens) de mogelijkheid krijgen om een vierde coronavaccin te krijgen. Mensen in deze leeftijdscategorie met een verminderde immuniteit hebben normaal gezien hun uitnodiging voor een 4de prik al gekregen. 

Vanaf eind mei zullen de andere 80-plussers een uitnodiging ontvangen. Voor ze deze ontvangen hebben, dienen ze geen contact op te nemen met het vaccinatiecentrum. Deze 4de prik kan ten vroegste 4 maanden na de 3de prik geplaatst worden. 

De inwoners van woonzorgcentra krijgen hun prik in het woonzorgcentrum waar ze verblijven. Anderen krijgen hun vaccinatie in het vaccinatiecentrum. 

In onze eerstelijnszone zal er gevaccineerd worden op 10 en 11 juni in de Zoerla in Westerlo en op 30 juni, 1 juli en 4 juli in de Waai in Geel.

Je kan zelf kiezen in welk van de twee centra je jezelf wil laten vaccineren. Staat er op je uitnodiging een locatie vermeld en wil je liever naar het andere vaccinatiecentrum? Neem dan telefonisch contact op met de helpdesk. Je kan hier ook terecht met andere vragen in verband met corona. De helpdesk is elke werkdag bereikbaar van 9.00 u. tot 13.00 u., op tel. 014 56 79 90.
 

Corona advies- en hulplijn Zuiderkempen stopgezet

Tot voor kort kon je met je vragen over quarantaine- en isolatieregels of voor de aanvraag van een testcode terecht bij de corona advies- en hulplijn Zuiderkempen. Deze is intussen stopgezet. Je kan voortaan nog steeds een antwoord op de meeste vragen vinden op www.info-coronavirus.be. Heb je symptomen en wil je weten of je een test moet doen of heb je een testcode nodig? Surf naar www.mijngezondheid.belgie.be

Opgelet voor phishing

Wees waakzaam voor phishing-mails of brieven die op een uitnodiging voor vaccinatie lijken!

Bel bij twijfel de helpdesk, tel. 014 56 79 90.

Locatie Geel

Huis van het Kind

Brigandshof 3

2440 Geel

Vaccinatiedagen Huis van het Kind

10 juni 2022

15 juli 2022

Locatie Geel

De Waai

Werft 28

2440 Geel

Vaccinatiedagen De Waai

30 juni 2022

1 juli 2022

4 juli 2022

Locatie Westerlo

De Zoerla

Gevaertlaan 1

2260 Westerlo

Vaccinatiedagen De Zoerla

10 juni 2022

11 juni 2022

Call center

Het call center is elke weekdag open van 9u tot 13u en te bereiken op volgend nummer:

014 56 79 90

 

Helpdesk & hulplijn vanaf 1 april 2022 ELZ Zuiderkempen