Vaccinatiecentrum ELZ Schelde en Leie - belangrijke gegevens

VC Ten Bosse

Vaccinatiecentrum ELZ Schelde & Leie (vanaf 12 jaar)

Vaccinatiecentrum Schelde & Leie opende op 17 november de deuren in kasteel Ten Bosse/D'hulhaege (Karel Picquélaan 140, 9800 Deinze) en is een samenwerking tussen de Eerstelijnszone Schelde & Leie, Deinze, Zulte, Nazareth, De Pinte en Sint-Martens-Latem)

  • Je ontvangt de gekende uitnodiging voor de derde prik. Er wordt rekening gehouden met het moment van de tweede prik, de prioritaire doelgroep en de leeftijd. Klik hier voor meer info over de boostervaccinaties in ELZ Schelde-Leie.
  • Wacht je uitnodiging af om een afspraak te maken. Eerdere vaccinaties bieden in tussentijd voldoende bescherming, de derde prik verlengt die bescherming.
  • Wie eerder vaccinatie weigerde, maar nu toch gevaccineerd wil worden, kan contact opnemen met het callcenter.

Vaccinatiepunt Brielstraat (kinderen 5 jaar tot 11 jaar)

Woensdag 12 januari opent het vaccinatiepunt Brielstraat in het RAC-gebouw (rijksadministratief centrum), Brielstraat 25, 9800 Deinze. Kinderen uit Deinze, Zulte, Sint-Martens-Latem, De Pinte en Nazareth van 5 tot 11 jaar zullen er hun gratis vaccinatie krijgen. Net als bij de andere leeftijdsgroepen wordt er een uitnodigingsbrief verstuurd met de nodige informatie. 

Waar bevindt zich het nieuwe vaccinatiepunt?
Hoe maak ik een afspraak voor het vaccinatiecentrum en/of vaccinatiepunt?
Wat breng ik mee op de dag van vaccinatie?

Contactgegevens
 

Vaccinatiecentrum Kasteel Ten Bosse / D'Hulhaege
 

*door het grote aantal uitnodigingen kan het erg druk zijn in het callcenter. Lukt het jou niet om te bellen, probeer dan 's namiddags of de dag nadien opnieuw.

Vaccinatiepunt Brielstraat
 

Overkoepelende bestaffing vanuit ELZ Schelde en Leie 
 

Algemene informatie