Vaccinatiecentrum Oudenaarde

Zaal De Qubus
Lindestraat 47
9700 Oudenaarde

Het vaccinatiecentrum De Qubus ligt op de grens van Oudenaardse deelgemeentes Bevere en Eine. Het vaccinatiecentrum is vlot bereikbaar met de fiets, te voet, met de wagen en het openbaar vervoer. 

Te voet of met de fiets

  • GPS: Lindestraat 47, 9700 Oudenaarde.
  • Er zijn fietsstallingen voorzien aan het vaccinatiecentrum.

Met het openbaar vervoer

Trein

Het station van Oudenaarde ligt op 800 meter van het vaccinatiecentrum. Verlaat het station langs de achterkant. Wandel over de parking en zodra je op de Lindestraat bent, ga je naar rechts. Stap door tot je de Qubus tegenkomt. Je hebt zo’n tiental minuten nodig om te stappen van het station naar het vaccinatiecentrum (zie onderstaand plannetje).

>> Plan je route via www.belgiantrain.be.
>> Gratis treinticket
route  station De Qubus

Bus

Aan het station zijn er haltes voor de volgende buslijnen: lijn 41 (Zottegem), 42 (Horebeke), 65 (Avelgem), 66 (Avelgem - Kerkhove), 61 (Schorisse – Ronse), 62 (Nukerke – Ronse), 63 (Ronse – Etikhove), 16 (Geraardsbergen), 17 (Geraardsbergen – Lierde), 58 (Waregem), 83 (Kruishoutem – Deinze), 47 (Gavere – Gent), 44 (Nazareth – Gent), 46 (Baaigem – Gavere).

Je verlaat de bushaltes en loopt door de gang van het station. Wandel over de parking en zodra je op de Lindestraat bent, ga je naar rechts. Stap door tot je de Qubus tegenkomt. Je hebt zo’n tiental minuten nodig om te stappen van het station naar het vaccinatiecentrum.

Plan je route via www.delijn.be

Met de wagen

Vanaf de N-60: Westerring – Doornikse Heerweg – Gentstraat – Arend de Keyserestraat – Lindestraat (1,5 km; ong. 3 min.)

Parking

Naast De Qubus is een parking voor een 100-tal wagens. Je kan ook parkeren in de aanpalende straten en op de parking aan het station (=betalend).
De kleine parking links van De Qubus is voorbehouden voor de medewerkers van het vaccinatiecentrum. 

Neem een kijkje in het vaccinatie-centrum

De Qubus Oudenaarde

vaccinatiecentrum Oudenaarde 1
vaccinatiecentrum Oudenaarde 2