voorstelling Cachet VZW (netwerk jongeren met persoonlijke ervaring in jeugdhulp)

  • 20 mei 2021

 Cachet VZW is een netwerk van jongeren met een persoonlijke ervaring in de jeugdhulp. Vanuit de verhalen van jongeren gaan we – altijd samen met  de jongeren – in gesprek met hulpverleners en beleidsmakers. Zo bouwen me mee aan een betere jeugdhulpverlening en aan een meer correcte maatschappelijke beeldvorming. Dat onze jongeren (terug) kunnen dromen van hun toekomst, dat is ons ultieme doel.

 

2021, het jaar waarin Biden president werd, Corona ‘verslagen’ wordt en Cachet de langverwachte eerste stapjes zet in Oost-Vlaanderen.

Welk van bovenstaande gebeurtenissen het belangrijkste is, daar valt over te redetwisten.

 

Wij zijn in ieder geval blij dat we, eindelijk, die eerste stappen kunnen zetten en lichten jullie graag in wat die precies inhouden.

In een korte maar krachtige online bijeenkomst, op vrijdag 18 juni, van 9u30 tot 10u30, presenteren we ons aanbod naar jongeren, hulpverleners, diensten en voorzieningen.

Uiteraard is er achteraf ruimte voor de nodige vragen of een korte uitwisseling.

 

Cachet gaat mee met de tijd en werkt integraal, intersectoraal,… met andere woorden: we proberen om voor ieder kind/jongere een aanbod te voorzien, want kinderen en jongeren zijn niet in hokjes te vatten. Twijfel je of we iets aanbieden voor jullie jongeren, stel gerust de vraag en we bekijken wat we kunnen doen!

 

Bij interesse, stuur een mailtje naar kris.clijsters@cachetvzw.be en we bezorgen je een link van de meeting.

 

 

We danken jullie alvast om deze uitnodiging te verspreiden binnen jullie organisatie, sector, … Immers, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Kris Clijsters

Co-coördinator
0471 86 52 22

 

PS: Neem een kijkje op onze nieuwe website!