vzw Patient Empowerment - 'Elke stap zet je samen'

  • 23 augustus 2021

Symposium - Save The Date

Op 26 oktober organiseert de vzw Patient Empowerment haar eerste symposium en dat lijkt bijzonder boeiend te zullen worden. Het thema is 'Samen de stap zetten naar morgen'.

Neem deel aan de unieke campagne: ‘Elke stap zet je samen’

De basis van Patient Empowerment is een gelijkwaardige relatie zorgvrager-zorgverstrekker in wederzijds respect. In dat kader lanceert de vzw Patient Empowerment op 26 oktober voor het eerst een grootscheepse affiche- en socialemedia-campagne onder de titel ‘Elke stap zet je samen’. Dat gebeurt in samenwerking met tal van zorgorganisaties, ook in de eerste lijn en de geestelijke gezondheidszorg. Met o.m. dank aan onze partner TomatoLab (Vincent Knecht, Jan van der Vloet en Bas Pattyn) en aan cartoonist Arnulf.

De campagne bestaat uit pers- en redactionele informatie, affiches en banners voor websites en sociale media. De campagne richt zich tot de volledige zorgsector en ook tot de eerste lijn (huisartsenpraktijken, apotheken, paramedische praktijken, …). Alle mogelijke zorgorganisaties kunnen deelnemen. Deelnemen is gratis.

Meer info over de campagne

De timing: start op 27 oktober

  • Het startschot van de campagne wordt gegeven op het eerste symposium van de vzw Patient Empowerment op 26 oktober (daarover binnenkort meer). Doel is dat alle deelnemers vanaf 27 oktober over hun deelname communiceren.
  • De bedoeling is dat de campagne minstens 4 weken loopt, idealiter tot eind 2021. Het staat elke deelnemer vrij om ze ook daarna nog te gebruiken.
  • De vzw Patient Empowerment ondersteunt de campagne met een uitgebreide & intensieve pers- en redactionele campagne via de media en sites en tijdschriften van patiëntenverenigingen en vakorganisaties.
  • In 2022 zal een vervolgactie worden georganiseerd.

Praktisch: deelnemen is gratis. Schrijf je nu reeds in!

  • In de 2de week van september ontvangen alle deelnemers een link naar de bestelsite voor de affiches.
  • Jouw principiële deelname kan je nu reeds bekend maken door vandaag al in te schrijven via deze link: https://forms.gle/q8i5fsxe2rZe6nna7. Als je dat doet, kunnen we de campagne optimaal voorbereiden!
  • Deelnemen is gratis.