Nieuws

Heb jij nog een helpende hand vrij voor de vaccinatiecentra
  • 16 januari 2021

Helpende handen gezocht voor de vaccinatiecentra binnen eerstelijnszone Scheldekracht

Heb jij nog een helpende hand vrij voor de vaccinatiecentra? Laat het aan ons weten zodat we samen met alle betrokken partners een overzicht hebben van alle geïnteresseerden.
man met mondmasker
  • 15 januari 2021

Infosessie over COVID-19

Als eerstelijnshulpverlener of professioneel medewerker speel je een belangrijke rol in de bestrijding van het coronavirus. Je informeert en sensibiliseert burgers. Zo weten zij wat ze moeten doen als ze direct of indirect in contact komen met COVID-19.
vaccinatiecentrum
  • 15 januari 2021

Locatie vaccinatiecentrum Eerstelijnszone RupeLaar

De Rupelstreekgemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle en Aartselaar hebben in samenspraak met de Eerstelijnszone RupeLaar de locatie voor het vaccinatiecentrum gekozen: dat wordt ingericht in het nieuwe gebouw Log!Ville op het Wetenschapspark aan de Galileilaan in Niel.
Vaccination
  • 15 januari 2021

Eén groot vaccinatiecentrum in ELZ regio Kortrijk

Kortrijk, Harelbeke, Kuurne en de Eerstelijnszone regio Kortrijk slaan handen in elkaar voor uitbouw van één groot vaccinatiecentrum op Kortrijk Xpo
Medewerkers gezocht
  • 15 januari 2021

Medewerkers gezocht voor vaccinatiecentra ELZ Zuiderkempen

De voorbereidingen voor de effectieve opstart van de twee centra in onze ELZ is al volop aan de gang. Voor onze vaccinatiecentra zijn we nog op zoek naar medewerkers.
  • 14 januari 2021

Persbericht - Vaccinatiecentra Eerstelijnszone Panacea

Snel akkoord over vaccinatiecentra voor zes gemeenten in Zottegem en Herzele.
Militair domein Brasschaat
  • 15 januari 2021

Vaccinatiecentrum ELZ Noorderkempen

Vaccinatiecentrum Noorderkempen in loods op militair vliegveld Brasschaat
handjes hart
  • 15 januari 2021

Helpende handen gezocht!

Gezocht: helpende handen voor de vaccinatiecentra De lokale besturen en de Eerstelijnszones Antwerpen bereiden zich volop voor om alle inwoners zo efficiënt mogelijk te vaccineren tegen het COVID-19-virus. Om dit op korte termijn te realiseren zijn wij op zoek naar helpende handen.
helpende handen
  • 14 januari 2021

Oproep helpende handen vaccinatiecentra

Beste Meetjeslander De kogel is door de kerk en de locaties van de vaccinatiecentra voor de inwoners van het Meetjesland werden vastgelegd. Hieronder kan je de locaties terugvinden.